top of page

Thuisbezorgd

Jouw bestelling kan worden thuisbezorgd in heel Nederland en in een groot deel van België (met uitzondering van de Waddeneilanden) . Dat laten we verzorgen door de diepvries-koeriersdienst Vers & Fijn.

Vers & Fijn haalt de pakketten bij ons op. Dan gaat het naar hun diepvries-depots. Vervolgens brengen zij het bij jou thuis op het gewenste moment. Dat doen ze met een diepvries-auto.

Verzendkosten

  • bestelling tot €75 → €14,95

  • bestelling tot €175 → €8,95

  • bestelling boven de €175 → gratis

  • bestelling naar België tot €75 → €16,95

  • bestelling naar België tot €200 → €10,95

  • bestelling naar België boven de €200 → gratis

Bezorgdag

Wil je dezelfde week geleverd krijgen in Nederland? Dan kun je uiterlijk tot woensdag middernacht bestellen. Bestel je op donderdag, dan kun je kiezen voor een levermoment in de week erna. Vers & Fijn bezorgt voor ons in Nederland op vrijdag en zaterdag.

Ook voor België geldt; tot woensdag middernacht kun je bestellen. Dan kun je het de eerstvolgende vrijdag of dinsdag thuis verwachten. 

Bezorgtijd

Vers & Fijn bezorgt tussen 8:00-18:00 uur. Je krijgt op de avond voor de levering rond 18:00 uur een mailtje van Vers & Fijn met de track en trace informatie. Daarmee kun je de volgende ochtend zien in welk tijdvak ze bij je komen bezorgen.

 

Contactgegevens Vers & Fijn (omtrent de bezorging): Tel. 030 227 0438

Je kunt aangeven in de opmerkingen bij je bestelling dat je het bijvoorbeeld bij de buren wilt laten bezorgen. Mocht de koerier jou niet aantreffen, dan belt hij eerst jou, en daarna ons om naar een oplossing te zoeken. Voor iedereen werkt het fijn als jij zorgt dat je thuis bent, of dat je zorgt dat de koerier duidelijk weet waar hij/zij het pakket anders kan achterlaten.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen aan de sluis 39 te Leek. We leggen uw bestelling dan klaar in onze afhaalvriezer zodat u het 24/7 kunt ophalen. U ontvangt hiervoor eerst een afhaalbevestiging per mail. 

bottom of page